Comprenem la dinàmica i la importància crítica del sector turístic en les Illes Balears. Oferim solucions legals innovadores i eficaços que s’adapten a les necessitats específiques d’aquest vibrant sector.

El turisme no és tan sols el motor de l’economia balear, sinó també un camp en constant evolució amb reptes i oportunitats úniques. Des de la normativa local fins a la regulació europea, els nostres experts proporcionen assessoria integral, assegurant que el teu negoci no tan sols compleixi amb les lleis vigents, sinó que també prosperi en un entorn competitiu.

Ens enorgulleix haver col·laborat amb nombrosos negocis i emprenedors del sector turístic, des de petites empreses familiars fins a grans corporacions, aportant el nostre coneixement i experiència legal per facilitar el seu creixement i consolidació en el mercat.

Oferim una gamma completa de serveis legals que inclouen:  

  • Assessoria i Gestió de Compliance: assegurem que la seva activitat turística operi dins del marc legal vigent, evitant sancions i altres riscos legals.
  • Representació Legal: defensam els seus interessos en litigis o negociacions, amb una trajectòria provada en obtenir resultats favorables pels nostres clients.
  • Consultoria estratègica: t’ajudam a entendre les implicacions legals de les noves tendències i polítiques turístiques, proporcionant suport estratègic pel creixement i desenvolupament del seu negoci.
  • Assistència en Projectes de Desenvolupament Turístic: des d’hotels fins atraccions turístiques, donem suport en la concepció i execució de projectes turístics, garantint la conformitat legal des de la planificació fins a l’operació.
Dret del medi ambient
Riquesa és poder tenir ingressos i assegurar-nos per a nosaltres i les nostres famílies una bona qualitat de vida. Riquesa també és valorar les ciutats netes, les platges i el medi ambient que tenim. El futur passa en tot cas per poder i saber com crear riquesa sense destruir el que tenim i sense impedir que les futures generacions puguin gaudir d'aquest paradís ben igual que ho hem fet nosaltres.