Benvingut a la nostra secció especialitzada en Dret de Successions i Donacions, on entenem que la gestió d’herències i la planificació patrimonial són temes de gran significat personal i financer.

Ens comprometem a oferir-vos un acompanyament expert i sensible per assegurar que els seus desitjos i els dels seus éssers estimats siguin respectats i realitzats efectivament.

Els nostres serveis:


Testaments i planificació successòria: assistència en la redacció de testaments que reflecteixen els teus desitjos i proporcionin seguretat als seus hereus.

Procés de successions: maneig integral del procés de successió, des de l’obtenció de la declaratòria d’hereus fins a la distribució dels béns.

Donacions: orientació legal sobre la millor manera de realitzar donacions, ja sigui com a part d’una estratègia de planificació patrimonial o per motius personals, assegurant el compliment de les normatives fiscals i legals vigents.

 

Per què elegir-nos?

  • Experiència comprovada: Comptem amb una trajectòria destacada en la tramitació de successions i gestió de donacions, assegurant que cada procés es manegi amb la màxima professionalitat i eficiència.
  • Assessoria personalitzada: Sabem que cada família és única. Oferim solucions a mida, adaptades a les necessitats específiques del seu context familiar i financer.
  • Claredat i transparència: ens esforcem per fer que el procés legal sigui el més clar i comprensible possible, evitant sorpreses i assegurant que mantinguis el control sobre les seves decisions patrimonials.

Entenem que enfrontar-se a aquests temes pot ser un moment desafiant i emocionalment carregat. Estem aquí per ajudar-te a navegar en aquests processos amb la seguretat i el respecte que mereixes. 

Successions i donacions
La preocupació de deixar les situacions tan arreglades com sigui possible possibles per als nostres successors, és freqüent. Hi ha qui pensa que obrir aquests temes fa que es generin conflictes en la família, no obstant això, la nostra experiència ens diu que no tractar aquests temes en vida dels pares fa que després hi hagi desavinences de per vida entre els successors.