Entenem que afrontar-se a càrrecs penals pot ser una experiència aclaparadora i estressant. El nostre objectiu és proporcionar-te una defensa legal robusta i compassiva per protegir els teus drets i assegurar el millor resultat possible pel teu cas. 

Ens comprometem a proporcionar-te una representació legal, transparent, proactiva i personalitzada. Sabem que cada cas és únic, i treballem de prop per entendre completament les teves circumstàncies i objectius legals.

La nostra pràctica inclou la representació en tots els nivells de casos penals, des de delictes menors fins a càrrecs majors, incloent-hi: 

  1. Defensa en casos de DUI i DWI. 
  2. Delictes de grogues (possessió, tràfic i altres).
  3. Delictes de violència (assaltament, violència domèstica).
  4. Fraus i delictes econòmics. 
  5. Defensa juvenil. 
dret penal

Per què elegir-nos? 

  • Experiència Comprovada: tenim un historial comprovat amb l’experiència dels seus integrants en la sala de judicis i en negociacions complexes. 
  • Enfocament Personalitzat: ens assegurem que cada client rebi atenció personalitzada i estratègies adaptades específicament a les teves necessitats.
  • Disponibilitat i Suport: estem disponibles pels nostres clients quan més ens necessiten, oferint suport legal i emocional durant tot el procés. 

Si t’afrontes a càrrecs penals i necessites assistència legal, no dubtis i

Dret penal
"Quan algú es veu involucrat en un procediment penal o necessita interposar una denúncia o una querella, generalment es veu sobrepassat per les circumstàncies".