Missers Palma Ciutat neix a Palma després de la situació global de l’any 2020 amb la crisi sanitària, fet que és important perquè el moment en que naixem ens determina d’una forma o altra. Aquesta situació ens va ensenyar que a la hora de la veritat, volem estar amb persones que ens agradin, que ens escoltin i que ens facin sentir segurs, volem gaudir dels moments sigui el que sigui el que ens ha tocat viure a cada etapa. 

Som un grup heterogeni d’advocats, cadascun amb les seves idees i la seva història i trajectòria. El que tenim en comú és la nostra vocació.

Veiem la imatge de l’advocat com algú que més enllà del seu estil personal o de la forma de fer feina, fa que les persones que acudeixen al despatx es sentin bé, puguin tenir una confiança absoluta, una relació basada en la autenticitat i la naturalitat i la convicció absoluta de que el misser que els acompanyi en moments delicats de la seva vida farà sempre el que sigui millor per a ell i per els seus. 

La confiança i la naturalitat no estan en conflicte amb la professionalitat a la hora de fer feina, si el teu advocat no està alineat amb la teva forma de ser, pot ser que el problema que tens es potenciï i es vegi augmentat. Realment, no veiem la vida com és sinó com som nosaltres.

Missers Palma Ciutat
Ajudar a les persones, sigui als jutjats, o a casa seva, a la seva feina, a una empresa o davant les administracions públiques és el que ens defineix.