Oferim solucions jurídiques en l’àmbit del dret ambiental, proporcionant assessorament especialitzat tant a empreses com a particulars.

El nostre compromís és guiar als nostres clients mitjançant el complex marc legal que protegeix el nostre entorn, assegurant que les seves activitats es desenvolupen de manera sostenible i conforme a la llei.

L’equip està format per advocats especialitzats en dret ambiental, apassionats per la conservació del medi ambient i experts en la legislació que regeix aquesta matèria. Treballem cada dia per oferir solucions que no tan sols compleixen amb les expectatives dels nostres clients, sinó que també contribueixen a la protecció del planeta.

Dret del medi ambient

Serveis:

  • Assessorament Legal: oferim consultoria en compliment ambiental, gestió de riscos i planificació estratègica per assegurar que la teva operació compleix amb totes les normatives vigents. 
  • Defensa Legal: representem els nostres clients davant l’administració i en processos judicials relacionats amb la legislació ambiental, garantint la defensa dels seus drets i interessos.
  • Auditoria Ambiental: fem avaluacions detallades per identificar riscos legals potencials en les teves operacions i recomanem les millors pràctiques per mitigar-ho.  

Si estàs interessat a saber més sobre com podem ajudar-te a navegar les complexitats del dret ambiental

Dret del medi ambient
“L'Ésser Humà i la natura som la mateixa cosa, quan l'educació ens permeti tornar a viure aquesta realitat, podrem tornar a conviure i ens ajudarem mútuament. La resposta no és la prohibició ni la segregació, és entendre que és possible l'establiment de sinergies on tots guanyem i ningú perdi.”