Puc elegir escola pública per els meus fills? Tinc dret a no escolaritzar els meus fills? Què puc fer amb el veí que embruta el carrer? M’hauria de casar? Ens hem d’enregistrar com a parella de fet? Ens han denegat la incapacitat als meus pares, què puc fer? Quins drets tinc com a propietari o llogater dins una comunitat de propietaris? Puc dur a la meva família del meu país d’origen?

Aina Tébar

Les persones que viuen a prop nostre són importants per a nosaltres i les relacions que tenim amb ells poden afectar molt al nostre dia a dia.

Els advocats estem acostumats a aquest tipus de conflictes, sabem com podem arribar a una solució o a diferents vies de solució de conflictes i inclús més important que això, sabem com es pot evitar que hi hagi un conflicte abans de que passi. El conflicte en sí mateix no és una cosa a la que hem de tenir por. La vida ens ensenya que tard o d’hora ens haurem de posar cara a cara amb les nostres ombres, les nostres debilitats etc. 

Contràriament al que pensa molta gent, els advocats no alimentem els conflictes, els traiem a la llum perquè es puguin enfocar i puguem decidir conscientment si podem arribar a un acord o si necessitem ajuda jurisdiccional o arbitral per arribar a una solució. 

Els Missers no només fem divorcis o separacions. Si et preocupa alguna situació relacionada amb les persones de la teva família, empresa, escola, barri o associació, consulta quins són els teus drets i analitzarem què es pot fer en el teu cas concret