Les persones que formen part de la nostra vida ens influeixen. Hi ha persones amb qui convivim voluntàriament, hi ha persones per qui donaríem la nostra vida, hi ha persones importants però amb les qui no ens podem entendre i hi ha persones amb les qui hem de conviure sense haver-ho triat.

Les relacions personals son una part fonamental de la vida de tots. Ens condicionen fins a tal punt que poden fer que la nostra vida sigui d’una manera a d’una altra. La forma com veiem a les persones que ens envolten és un reflex del que nosaltres som com a individus. Hi ha persones i hi ha relacions que treuen el millor de nosaltres i tal vegada no ho esperàvem i hi ha relacions que esperàvem que serien enriquidores i realment han estat o són una font de inquietuds i de malestar o de conflictes. 
Advocats Palma de Mallorca
Missers Palma Ciutat

Sigui com sigui les relacions humanes són sempre complexes i la intel·ligència interpersonal és un camp d'experimentació inesgotable.

Des de que naixem establim i conformem les nostres primeres relacions amb els altres, primer de forma inconscient i cada cop de forma més autònoma i més conscient. Les relacions familiars, les relacions derivades de la escola (amb els professors, amb els companys etc.) i les relacions derivades de l’oci configuren els nostres primers anys de vida. Després ens trobem amb que la situació s’amplia i volem compartir el nostre projecte de vida amb una altra persona (o no). Seguidament el nucli familiar pot augmentar, sigui perquè hem decidit tenir família o perquè ens hem de fer càrrec d’una persona major o depenent, sigui perquè tenim animals de qui ens fem càrrec, normalment tenim veïns amb qui podem tenir una millor o pitjor relació, tenim companys de feina i caps o supervisors que condicionen la nostra vida. 

 

En tots aquests casos, la labor dels missers es acompanyar aquests processos, sigui aconsellant, sigui firmant convenis reguladors, assistint a un menor que s’ha ficat en un embolic, garantint els drets de persones dependents, o sigui dirigint accions jurisdiccionals per a la tutela de drets i d’interessos de totes aquestes persones de les que hem xerrat.

Existeix la llegenda urbana de que els advocats magnifiquem els problemes. Res més lluny de la realitat, els advocats sempre intentem com a primera mesura conciliar i prevenir. La via jurisdiccional quasi sempre és la darrera opció. Moltes vegades la prenem quan les persones han optat primer per confiar en l’assessorament de «radio-patio» per resoldre els seus conflictes, enlloc de anar a un professional.

Som un grup heterogeni d'advocats, cadascun amb les seves idees i la seva història i trajectòria. El que tenim en comú és la nostra vocació: ajudar a les persones, sigui als jutjats, o a casa seva, a la seva feina, a una empresa o davant les Administracions públiques.